We kunnen u helpen!

Marketing

Planten kopen is voor de consument vaak een geplande aankoop, bijvoorbeeld omdat de lente in aantocht is. Soms is het ook een impulsaankoop, simpelweg omdat de zon schijnt of de kleur van de plant zo bijzonder is.Geplande aankoop of impulsaankoop, in beide gevallen verleidt een aantrekkelijke presentatie de consument tot aankoop. Die in het oog springende presentatie kunt u eenvoudig zelf verzorgen. Wij helpen u hier graag bij.We bieden marketing- en promotieondersteuning voor telers, handelsbedrijven, retailers en de pers. Het belangrijkste doel is om de herkenbaarheid te vergroten en het rendement voor telers en handelsbedrijven te verbeteren.

We helpen u graag!

Etiketten

Voor al onze soorten hebben wij etiketten ontwikkeld die u kunt gebruiken. De etiketten geven de consument alle nodige informatie en promoten het ras op een simpele maar effectieve manier.Wilt u onze labels personaliseren? Of wilt u een eigen label laten ontwikkelen? Bel of E-mail uw contactpersoon bij Van Vliet New Plants voor meer informatie.

Fotografie

Professionele foto’s zijn belangrijk om een nieuw soort succesvol te lanceren en te beheren. 1 foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom investeren we veel in professionele foto’s. Goede foto’s laten de eigenschappen van de nieuwe soorten zien. We hebben foto’s in hoge resolutie beschikbaar van onze soorten.Bel of E-mail uw contactpersoon bij Van Vliet New Plants voor het aanvragen van foto’s of voor meer informatie.

Merken

Branding om de keten te verbinden. We hebben verschillende merken ontwikkeld met als doel betere inkomsten te genereren voor telers en retailers. Door telers en retailers met elkaar te verbinden, verhoogt branding de waarde van het product en genereert het nieuwe klanten.Door een duidelijke merkstrategie voor het product te creëren, wordt het veel gemakkelijker om een betere herkenning te verkrijgen en is er een grotere kans op een rebuy.Hoe kunnen we u helpen om een goede merkstrategie voor uw nieuwe plant te ontwikkelen?

Neem contact op met onze marketing afdeling

Van Vliet New Plants heeft een eigen marketing afdeling. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Lees meer