Nieuws op Instagram


Catalogus 2021

Van Vliet New Plants BV introduceert in 2021 meer dan 20 nieuwe soorten!
Download hier de nieuwigheden voor 2021.


Laanbomen 2020/2021

Van Vliet New Plants heeft een breed assortiment laanbomen.
In deze folder zijn alle laanbomen te vinden.


Catalogus 2020

Van Vliet New Plants BV introduceert in 2020 maar liefst 24 nieuwe variëteiten!
Download hieronder de catalogus voor 2020.
CHECK OUR 24 NOVELTIES FOR 2020!


Nieuwigheden 2019

Van Vliet New Plants BV introduceert in 2019 maar liefst 29 nieuwe variëteiten!
Download hieronder de nieuwighedenfolder voor 2019.
CHECK OUR 29 NOVELTIES FOR 2019!


Vanaf 21 januari 2019 is Van Vliet New Plants verhuist naar een nieuw kantoor, hieronder vindt u onze nieuwe bedrijfsgegevens.

Van Vliet New Plants B.V.
Stroeërweg 14
3776 MJ Stroe
Netherland
+31 (0)342 444 344
E. info@newplants.nl
I. www.newplants.nl
Nieuwigheden Plantarium 2017 in de media

Veel van de nieuwigheden van Van Vliet New Plants werden beschreven in het Oostenrijkse vaktijdschrift Gärtner & Florist. Download hieronder het gehele artikel. 


Chamaecyparis pisifera 'Blue Moon' beste nieuwigheid op Grootgroenplus

De door Sierteeltkwekerij Kools ingezonden Chamaecyparis pisifera 'Blue Moon' is op GrootGroenPlus uitgeroepen tot beste nieuwigheid van 2015. In totaal werden er 23 ingezonden planten beoordeeld door de jury van Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen.

'Een gezonde, uniforme blauwe dwergconifeer met een hoge aaibaarheidsfactor', zo oordeelde de jury over de plant. De plant werd als winnaar gekozen uit drie gouden medaille-winnaars. Naast 'Blue Moon', werden ook Skimmia japonica 'Moerings1' (White Dwarf) en Skimmia japonica 'Moerings 2' (Red Dwarf) beide ingezonden door Van Vliet New Plants kregen goud.

Brons was er voor de door van Vliet New Plants beheerde Skimmia japonica 'Moerings 47' (Pink Dwarf) en de Skimmia japonica 'Moerings 45' (Rubesta Jos).

Bij de veldkeuringen was er drie keer brons voor de Hydrangea paniculata Candlelight 'HPOPR013', de Lonicera nitida 'Golden Glow' en de Prunus laurocerasus 'Gajo'.

In totaal werden er drie gouden, 4 zilveren en 5 bronzen medailles uitgereikt. De jury was tevreden over de kwaliteit van de inzendingen die over het algemeen goed te noemen was.


Viburnum plicatum Kilimandjaro Sunrise RHS Chelsea Flower Show Plant of the Year 2015

De Viburnum plicatum Kilimandjaro Sunrise heeft de RHS Chelsea Flower Show Plant of the Year 2015 award gewonnen. Wilt u de Viburnum plicatum Kilimandjaro Sunrise ook in uw leveringsprogramma opnemen, neem dan contact met ons op.

Meer over de RHS award vind u op de RHS website.


Vijf keuringsplanten op Plantarium 2014

Traditiegetrouw is van Vliet New Plants weer aanwezig op het Plantarium in Boskoop. In 2014 zijn er vijf nieuwe planten ter keuring aangeboden:


Van Vliet New Plants sponsort 'tegel eruit, plant erin'

Tijdens de eerste Nationale Tuinweek heeft van Vliet New Plants in samenwerking met Veluweplant de actie 'tegel eruit, plant erin' gesponsord. In totaal stelden zij meer dan 1600 Hydrangeas paniculata 'Limelight' ter beschikking die landelijk door verschillende afdelingen van de vereniging Groei & Bloei werden uitgegeven. In ruil voor een stoeptegel kreeg men gratis een 'Limelight' hortensia om in het ontstane gat te plaatsen en Nederland zo weer een stukje groener te maken. In Barneveld werd de start van de actie 'tegel eruit, plant erin' door burgemeester van Dijk verricht door een grote 'Limelight' Hortensia te planten.


Videos

Bewegende planten bekijken?

Bekijk de Garden Guru's video over de prijs-winnende Cordyline 'Can Can'.

Of bekijk de franstalige uitleg over de Viburnum plicatum Kilimandjaro.


Plantarium prijzen

In 2013 heeft van Vliet New Plants vijf nieuw planten ter keuring aangeboden en ook vijf maal een prijs ontvangen!

Zilver was er voor de :

Brons was er voor de:


Nieuwe verpakkingsvorm verlengt verkoop

Om de periode van verkoop van Hydrangea paniculata ‘Limelight’ te verlengen heeft Veluwe Plant een nieuw verpakkingsconcept ontwikkeld. Door de plant in een hoes te verpakken, kunnen heesters ook zonder bloemen worden verkocht.

Aangezien op de opdruk van de hoes alle belangrijke informatie over de plant, licenties en het gebruik ervan staat, kunnen deze planten met hoes, zonder licentie etiket verkocht worden. In de herfst van 2013 zal de eerste verkoop van Hydrangea paniculata 'Limelight' via Veluwe Plant met dit concept worden aangeboden en verkocht.
Op de hoes staat een QR-code naar de website www.hydrangealimelight.nl. Hier kunt u alle informatie over deze plant vinden.

Deze nieuwe verpakkinsgvorm wordt exclusief door Veluwe Plant aangeboden! Neem vrijblijvend contact met ons op om deze verpakking in uw assortiment op te nemen.

 


site by: www.designontwerp.nl

We use cookies to give you the best possible online experience. Find out more.